Hoeveel kinderen heten Jill?

Antwoord: 889 meisjes zijn de afgelopen 5 jaar Jill genoemd. Bron SVB. In 2021 kregen 150 meisjes de naam Jill. Jill is het afgelopen jaar minder populair geworden.

Hoeveel mensen heten er Jill?

Aantallen en varianten Jill Er zijn rond de 6.500 vrouwen die Jill heten en 37 mannen die deze naam dragen. De naam staat al enige tijd in de top 100 van populairste meisjesnamen.

Wat past er bij Jill?

Deze namen passen bij JillElise.Robin.Luna.Ella.Livia.Luc.

Wat is de betekenis van de naam Jill?

Jill is een mooie Engelse meisjesnaam. De betekenis van de naam Jill is “kind van de goden”. De naam kan meerdere herkomsten hebben. Het is een korte vorm van Gillian, van de Latijnse naam Juliana die “jeugdig” betekent.

Hoe schrijf je Jill?

De naam Jill wordt voornamelijk gebruikt in Engelstalige landen. Het is een v… 3) [voornaam] – Jill is een Engelse meisjesnaam, een korte vorm van de naam Jillian (Gillian), die op zijn beurt zijn oorsprong kreeg van de Middelengelse variant van Julia…

Hoe moet je Handletteren?

Handletteren benodigdheden Je kunt door middel van fineliners, stiften, potloden, markers, krijt en verf je handletteren opvrolijken en versieren. Om je letters mooi recht te schrijven kun je gebruik maken van een schrijft met lijntjes of ruitjes.