Hoeveel mensen heten Jules?

Antwoord: 1304 jongens zijn de afgelopen 5 jaar Jules genoemd. Bron Statbel. De jongensnaam Jules is in België een zeldzame jongensnaam. In 2021 kregen 290 jongens de naam Jules.

Welke naam past bij Jules?

Welke naam past bij Jules?Sophie.Luuk.Julia.Lars.Jesse.Lynn.Nina.Thomas.

Is Jules een meisjesnaam?

Jules is een meisjesnaam (3%) en Jules is een jongensnaam (97%). Karaktereigenschappen van Jules: sportief aanpasbaarheid opbeurend ontspannen barmhartig zorgzaam. De naam Jules is origineel tijdloos klassiek internationaal.

Is Jules een jongensnaam?

Jules is jongensnaam en meisjesnaam. In Nederland geven ouders de naam veel vaker aan een jongen. In België ook, maar daar geven ouders de naam ook regelmatig aan een meisje.

Hoeveel mensen in Nederland heten Juul?

Aantallen en varianten Juul Juul is een unisexnaam die de laatste jaren flink in populariteit is toegenomen. Op dit moment zijn er ruim 2.200 vrouwen en meisjes die deze naam dragen. De naam werd voor meisjes voor het eerst gebruikt in de jaren ’80, waarna de naam steeds geliefder werd.

Hoe spreek je Jules uit?

Ik zou zeggen sjuuls of zjuuls idd met een s er achter.3 mei 2011

Wat betekent de naam Juul?

Juul is zowel een jongens- als een meisjesnaam. De naam komt van de Latijnse naam ‘Julius’ en betekent ‘de jeugdige’. Zowel als jongens- en meisjesnaam staat de naam Juul niet in de top 100 van meest gekozen namen.

Wat betekent de naam Sjuul?

Sjuul is een meisjesnaam (38%) en Sjuul is een jongensnaam (62%). Sjuul is een unisex naam voor meisjes én jongens. Karaktereigenschappen van Sjuul: sportief lief betrouwbaar denkt vooruit zelfverzekerd oprecht plezierzoeker gezaghebbend opbeurend. De naam Sjuul is Nederlands hip/trendy klassiek origineel.