Hoeveel mensen heten Okke?

Okke is een meisjesnaam (1%) en Okke is een jongensnaam (99%). Karaktereigenschappen van Okke: zorgzaam eigenwijs lief multi getalenteerd. De naam Okke is Nederlands origineel.

Wat betekent de naam Okke?

Friese en Groningse naam. Vermoedelijk een vleivorm van Germaanse namen met Od- “erfgoed”.

Hoeveel mensen hebben de naam Bas?

Aantallen en varianten Bas Bas is afgeleid van Bastiaan. Er zijn bijna 3.000 mannen die Bastiaan heten. Tussen 19 was de naam het populairst, sindsdien wordt hij minder vaak gegeven. De verkorte vorm Bas wordt door bijna 19.500 mannen gedragen.

Hoeveel mensen hebben de naam Tom?

Aantallen en varianten Tom De jongensnaam Tom komt in Nederland ruim 23.500 keer voor. De babynaam werd na 1980 populair en wordt meestal eerste naam gegeven. De variant Thom komt aanmerkelijk minder vaak voor, zo’n 3.500 keer. Deze naam wordt voornamelijk sinds 1990 gebruikt.

Hoeveel mensen hebben de naam Emma?

Aantallen en varianten Emma Emma is de populairste meisjesnaam van dit moment. In 2021 stond de naam op nummer 3 in de top 10 en kregen maar liefst 648 baby’s deze voornaam. De naam komt zo’n 20.000 keer voor, en ook nog eens 9.000 keer als tweede naam.

Is Bas een Nederlandse naam?

Bas is een lekkere korte Nederlandse naam die decennialang erg geliefd is geweest. Zoek je een leuk alternatief voor Bas, denk dan aan Bastiaan of Sebas. Bas betekent ‘verheven/eerbiedwaardig’. We kennen de naam Bas van acteur Bas Muijs (GTST) en clown Bas van Toor (Bassie en Adriaan).

Hoe origineel is mijn naam?

Check alles over jouw naam Vul hier op de site van de Nederlandse Voornamen Databank (NVD) je naam in en check binnen een paar seconden hoe vaak jouw naam voorkomt en in welk jaar je naam het populairst is geweest. De NVD geeft informatie over 600.000 verschillende officiële voornamen die in Nederland voorkomen.1

Hoeveel mensen zijn er met mijn naam?

Staat jouw naam niet in de Top 100? Bekijk dan op de website van het CBG hoeveel andere Nederlanders er net zo heten als jij. In totaal zijn er in Nederland slechts 300.000 unieke achternamen.21 mei 2014

Welke naam past bij Tom?

Deze namen passen bij TomLotte.Luuk.Yara.Lynn.Linda.Elise.Roan.Eline.

Waarom mag je in Portugal je kind geen Tom noemen?

TOM staat voor Taakstraf Openbaar Ministerie. Op een TOM-zitting kan een officier van justitie een verdachte een taakstraf (een werkstraf of een leerstraf) of een geldboete, of een combinatie hiervan aanbieden.

Waar staat de afkorting Tom voor?

TOM staat voor Taakstraf Openbaar Ministerie. Op een TOM-zitting kan een officier van justitie een verdachte een taakstraf (een werkstraf of een leerstraf) of een geldboete, of een combinatie hiervan aanbieden.

Is Emma een Nederlandse naam?

Hoe populair is mijn naam 2022?

Net als in 2021 zullen we ook in 2022 nog steeds veel korte en krachtige babynamen zien. Bij de jongensnamen zullen Noah, Daan en Sem vechten om de eerste plaats. Noud, Mees en Bram zien we ook veel. Bij de meisjesnamen zal het gaan tussen Sophie, Mila en Julia.