Hoeveel mensen heten Stefano?

Er zijn bijna 12.000 vrouwen die zo heten. Daarnaast zijn er 1.500 vrouwen van wie de naam geschreven wordt als Stéphanie.

Hoeveel mensen heten Er Stefan?

Veel geliefder is de verkorte vorm Stefan. In totaal zijn er 24.500 mannen die Stefan heten. Er zijn 10.500 mannen met de naam Stephan. Ruim 600 mannen dragen de naam Steffan .

Wat betekent de naam Sef?

Sef is afgeleid van Jozef. Jozef is een Hebreeuwse jongensnaam en betekent ‘God voege toe, geve vermeerdering’. De naam is bekend uit de Bijbel, onder andere door het verhaal over Jozef, die door zijn broers als slaaf naar Egypte verkocht werd.

Wat betekent de naam Ferry?

Ferry is afgeleid van Ferdinand. Ferdinand is een Germaanse naam. Het tweede deel, ‘nand’, betekent ‘moed vatten, wagen’ of ‘dapperheid’. Het eerste deel zou afkomstig kunnen zijn van ‘fridu’, dat ‘vrede, bescherming’ betekent.

Welke naam past bij Stef?

Deze namen passen bij StefLotte.Sophie.Yara.Lynn.Thomas.Jens.Roan.Eline.

Hoe schrijf je Stefan?

De voornaam Stefaan komt het meest voor in Vlaanderen, Stefan eerder in Nederland en ook de variant Steven is vrij algemeen. Ook in Duitsland en Scandinavië komt Stefan voor, alhoewel in Duitsland vaker de schrijfwijze Stephan gebruikt wordt.

Welke naam past bij SEV?

Deze namen passen bij SevLotte.Emma.Yara.Lars.Lynn.Nina.Sam.Roos.

Wat betekent de naam Louen?

Deze naam is afgeleid van het Welsh (golau) / Bretons (gouloù) dat op zijn beurt is afgeleid van het Keltische “*wo-lou”, gekoppeld aan het Pre Latin (*lou-c-s) > (lūx). Vanuit deze herkomst betekent de naam “licht, goed licht”. De naam Louen kan ook afkomstig zijn uit het oud Engels, en betekent dan ‘Beste vriend’.

Welke naam past er bij Jort?

Deze namen passen bij TirzaLotte.Emma.Sophie.Luuk.Yara.Liam.Kim.Julia.

Welke naam past bij Tirza?

Deze namen passen bij TirzaLotte.Emma.Sophie.Luuk.Yara.Liam.Kim.Julia.

Welke naam past bij Chloë?