Hoeveel mensen in Nederland heten sil?

Antwoord: 443 jongens zijn de afgelopen 5 jaar Sil genoemd. Bron SVB. In 2021 kregen 98 jongens de naam Sil. Sil is het afgelopen jaar populairder geworden.

Hoeveel mensen heten er sil?

De jongensnaam Sil komt ruim 2.000 keer voor. Als meisjesnaam komt Sil bijna niet voor, dan wordt meestal de variant Silke gebruikt. Die naam komt bijna 3.000 keer voor.

Hoe vaak is mijn naam in Nederland?

De eenvoudigste manier om te zien hoe vaak je naam voorkomt, is door je naam op te zoeken in de zoekbalk op de homepage. In sommige gevallen stuurt de zoekbalk je direct naar jouw naampagina. Maar als je bijvoorbeeld Bo heet, krijg je eerst nog allerlei namen te zien waar -bo- in voorkomt.3

Welke naam past bij sil?

Deze namen passen bij SilLotte.Emma.Bram.Yara.Isa.Kim.Julia.Lars.

Hoeveel keer komt mijn naam voor?

Het Meertens Instituut houdt alle voornamen in een speciale databank bij. Door jouw voornaam op de Meertens-website in te vullen kun je precies terugvinden hoe populair jouw naam door de jaren heen is. Daarnaast kun je ook zien in welk gedeelte van Nederland jouw naam het meest voorkomt.

Wat betekend Syl?

see you later. zie je later. doei tot de volgende keer! Betekenis van SYL toevoegen.

Wat betekent de naam Sill?

Sill is een Nederlandse jongensnaam. Het betekent `Zege-overwinning`.

Hoe populair is mijn naam 2022?

Net als in 2021 zullen we ook in 2022 nog steeds veel korte en krachtige babynamen zien. Bij de jongensnamen zullen Noah, Daan en Sem vechten om de eerste plaats. Noud, Mees en Bram zien we ook veel. Bij de meisjesnamen zal het gaan tussen Sophie, Mila en Julia.

Hoe zeldzaam is mijn naam?

Benieuwd wat de herkomst is van jouw achternaam of hoe vaak deze in Nederland voorkomt? Via de Nederlandse Familienamenbank kun je precies achterhalen hoe vaak jouw achternaam voorkomt, maar ook hoe deze verspreid is binnen Nederland. Daarnaast biedt de namenbank veel achtergrondinformatie per achternaam.

Hoe vaak is mijn naam gegeven in 2020?

Sid = sid is een Engelse jongensnaam. Het betekent `verkorting van Sint Denis`.

Waar komt de naam Sid vandaan?

Sid = sid is een Engelse jongensnaam. Het betekent `verkorting van Sint Denis`.

Hoe populair is mijn naam 2021?

Hoeveel mensen hebben dezelfde naam als ik?

Op de site forebears.io kun je checken of jij echt een speciale achternaam hebt of dat er nog duizenden mensen met jouw naam zijn. Hier kun je zien in welke landen jouw achternaam voorkomt en hoeveel mensen in totaal deze naam hebben.1