Wat is de betekenis van de naam Naomi?

Naomi is een Hebreeuwse meisjesnaam en betekent: ‘mijn lieflijke’ of ‘mijn genoegen’. Ook in Japan wordt de naam veel gebruikt, daar betekent het: ‘beeldschoon boven alle’. Naomi is al jarenlang een redelijk populaire meisjesnaam in Nederland.

Hoeveel Naomi’s zijn er in Nederland?

Hoeveel meisjes zijn in Nederland de afgelopen 5 jaren Naomi genoemd? Antwoord: 983 meisjes zijn de afgelopen 5 jaar Naomi genoemd. Bron SVB. In 2021 kregen 211 meisjes de naam Naomi.

Hoe vaak komt de naam Naomi voor?

Naomi is een Hebreeuwse meisjesnaam en betekent: ‘mijn lieflijke’ of ‘mijn genoegen’. Ook in Japan wordt de naam veel gebruikt, daar betekent het: ‘beeldschoon boven alle’. Naomi is al jarenlang een redelijk populaire meisjesnaam in Nederland. Sinds 2007 worden jaarlijks ongeveer 400 pasgeboren meisjes zo genoemd.

Wat past bij Naomi?

Deze namen passen bij NaomiSophie.Julia.Lars.Lynn.Nina.Robin.Eline.Luna.

Hoe schrijf je Noemi?

Noémi is een meisjesnaam. Noémi kan je schrijven als: Noemi en Noëmi.

Hoeveel mensen heten Adolf in Nederland?

Nederlandse Adolfs In dat jaar werden 93 kinderen Adolf genoemd, tegen . Pas sinds de jaren zeventig neemt de naam Adolf als eerste naam af – gelijk met de trend je kinderen naar je voorouders te vernoemen. De afgelopen acht jaar werden er in Nederland nog 6 Adolfs geboren.

Hoeveel mensen heten er Henk?

Henk is afgeleid van Hendrik. Was Hendrik in de Germaanse tijd en in de middeleeuwen een geliefde naam, ook nu komt hij nog heel veel voor. Het is zelfs de meest gebruikte naam met een h. Bijna 266.000 mannen dragen deze naam.

Wat is de betekenis van de naam Mara?