Wat is de betekenis van Lia?

Lia is een Spaanse meisjesnaam en betekent “Ingespannen strijdend, de gehoornde, de jongeling, gewijd aan jupiter”. De naam stamt af van Cornelia.

Waar komt de naam Lia vandaan?

Herkomst en betekenis Lia Lia is een verkorte vorm van namen die op ‘lia’ eindigen, zoals Cornelia of Julia. Cornelia is een Latijnse naam en betekent vermoedelijk ‘de gehoornde’. Julia betekent waarschijnlijk ‘de jeugdige’ of is een afleiding van een naam met de betekenis ‘aan Jupiter gewijd’.

Welke naam past bij Lia?

Deze namen passen bij Lia-citaVaiana.Poekie.Anne-fleur.Django.Jaleesa.Sylvie.Vlinder.Pommelien.

Wat betekent de naam Lias?

Toelichting herkomst en betekenis Lias is een korte stoere jongensnaam. Lias is een verkorte vorm van de naam Elias. Net als Eli. Lias betekent dan ook “Jahweh is God”.

Wat betekent lamyae islam?

Lamya is een Arabische meisjesnaam en betekent “Mooie, e lippen”.

Is Lia een meisjesnaam?

Lia is een meisjesnaam. De naam Lia is Nederlands.

Welke naam past bij Ilias?

Welke naam past bij Elias?Lotte.Sophie.Yara.Lynn.Amelie.Eline.Lois.Luna.

Wat is de betekenis van Nouhaila?

Nouhaila bewaar Nouhaila Karaktereigenschappen van Nouhaila: sportief zorgzaam familie nuchterheid behulpzaam verteller stoer lief sociaal creatief eerlijk. De naam Nouhaila is Nederlands internationaal origineel tijdloos.

Wat betekent Majdouline?

Ritaj is een meisjesnaam. Karaktereigenschappen van Ritaj: creatief zorgzaam sociaal stoer liefdevol. De naam Ritaj is internationaal hip/trendy origineel.

Wat betekent naam Ritaj?

Ritaj is een meisjesnaam. Karaktereigenschappen van Ritaj: creatief zorgzaam sociaal stoer liefdevol. De naam Ritaj is internationaal hip/trendy origineel.