Wat is de meest zeldzame naam?

Mila wordt Mida Mida is een van de meest zeldzame namen van Nederland. Er werd namelijk alleen in 2014 een meisje met de naam Mida geboren.20 mei 2020

Wat is de minst voorkomende naam?

Minst populaire jongensnamen Fer is een stoere naam die de laatste jaren langzaam aan een ‘opmars’ bezig is. In 2016 kozen 18 ouders voor deze naam, in 2020 waren dat er al 25. Gek op Italiaanse namen? Gianni heeft als betekenis ‘God is verzoenend’.

Wat is de zeldzaamste naam ter wereld?

Mocht je nog inspiratie zoeken voor een originele babynaam, dit zijn de zeldzaamste namen van de wereld, die wél ontzettend cool zijn: Voor meiden: Esma. Fenella.

Welke naam past bij Diede?

Deze namen passen bij DiedeLotte.Emma.Sophie.Julia.Lars.Lynn.Nina.Sam.

Hoeveel mensen heten Okke?

Okke is een meisjesnaam (1%) en Okke is een jongensnaam (99%). Karaktereigenschappen van Okke: zorgzaam eigenwijs lief multi getalenteerd. De naam Okke is Nederlands origineel.

Wat is een unieke naam?

Unieke babynamen zijn namen die niet vaak voorkomen of die nét even anders zijn geschreven.

Welke naam betekent geschenk van God?

Mattias betekent geschenk van God. Micha betekent die als God is. Mozes betekent uit het water gehaald. De naam Nathan betekent geschenk van God.

Welke naam betekent geluk?

Babynamen met geluk als betekenisBliss. De eerste op de lijst van babynamen met geluk als betekenis is de naam Bliss. … Joy. Nog een naam die simpelweg ‘geluk, blijdschap, betekent in het Engels is Joy. … Kay. De betekenis van de naam Kay is ‘puur geluk’. … Felix. … Féline. … Nara. … Dex. … Asher.•15 mei 2019

Wat betekent de naam Okke?

Hoeveel mensen hebben de naam Bas?

Aantallen en varianten Bas Bas is afgeleid van Bastiaan. Er zijn bijna 3.000 mannen die Bastiaan heten. Tussen 19 was de naam het populairst, sindsdien wordt hij minder vaak gegeven. De verkorte vorm Bas wordt door bijna 19.500 mannen gedragen.

Hoeveel mensen hebben de naam Emma?

Aantallen en varianten Emma Emma is de populairste meisjesnaam van dit moment. In 2021 stond de naam op nummer 3 in de top 10 en kregen maar liefst 648 baby’s deze voornaam. De naam komt zo’n 20.000 keer voor, en ook nog eens 9.000 keer als tweede naam.