Wat past bij de naam Levi?

Thijmen is een leuke naam, maar vidn ik dan weer minder passen bij Levi. Finn vind ik erg mooi en past ook goed bij Levi! Van deze 3 namen zou ik zeker voor Finn gaan. Wessel (deze vind ik ook erg leuk!)

Hoeveel mensen heten er Levi?

Voor 1990 kwam hij nog nauwelijks voor, maar in 2011 werden ruim 700 jongens Levi genoemd. In 2013 stond deze jongensnaam op plaats 2 in de top 10 met populairste namen. Het is nu dus al langere tijd een heel geliefde naam. Inmiddels komt Levi ongeveer 16.100 keer voor, met name als eerste naam.

Waar komt de naam Levi vandaan?

Levi is een Hebreeuwse jongensnaam die zich aansluitend, aanhankelijkheid en loyaliteit, verbonden betekent. Levi is de derde zoon van Jakob en Lea (Genesis 29 vers 34) de stamvader van de Levieten. Tegenwoordig wordt de naam ook soms gebruikt voor meisjes.

Welke naam past bij Vic?

Deze namen passen bij VicLotte.Emma.Luuk.Elise.Robin.Noor.Teun.Luna.

Welke naam past bij LYO?

Deze namen passen bij LyoLotte.Emma.Luuk.Tess.Yara.Isa.Liv.Julia.

Wat betekent de naam Mattheus?

Hebreeuws ‘geschenk van Jahweh’ (vergelijk voor de betekenis Theodorus en Adeodatus). De vorm Mattheus is uit Grieks Matthaios (zie ook Matthias).

Wat betekent Levi’s?

Levi Strauss-jeans. Levi Strauss is waarschijnlijk de meest bekende Levi in Nederland. Hij was de maker van spijkerbroeken in de Verenigde Staten. Als gevolg hiervan werd de naam “Levis” synoniem voor blauwe spijkerbroek.

Welke naam past bij Mart?

Welke naam past bij Joy?

Deze namen passen bij JoyLuuk.Lynn.Eline.Luna.Kevin.Jade.Livia.Pien.

Kan geen leuke naam vinden?

Wacht niet te lang met het zoeken naar een naam. Het kan namelijk lastig zijn om een leuke naam te vinden. Daarnaast is het een goed idee om een bepaalde naam een tijdje te laten bezinken. Als je een naam na een paar weken weer eens ergens ziet of uitspreekt kan hij heel anders op je overkomen dan de eerste keer.