Welke naam past er bij Lynn?

Deze namen passen bij LynnSophie.Nina.Luna.Daniel.

Wat is de betekenis van de naam Lynn?

De betekenis is beeldschoon. Het leukste aan de naam Lynn: mooie, korte en liefe naam.

Welke naam past bij Jeppe?

Deze namen passen bij JeppeLotte.Emma.Sophie.Kim.Julia.Lars.Jesse.Tim.

Hoeveel mensen hebben de naam Lynn?

Hoe populair is Lynn in Nederland? In 2021 kregen 373 meisjes de naam Lynn. 1914 meisjes zijn de afgelopen 5 jaar Lynn genoemd.

Hoeveel mensen zijn er met de naam?

De Nederlandse Voornamenbank geeft informatie over 608.289 verschillende officiƫle enkelvoudige voornamen die in Nederland voorkomen.

Wat betekent de naam Jeppe?

Jeppe is afgeleid van Jacob. Jacob is een jongensnaam die uit het Hebreeuws komt, maar de precieze betekenis ervan is onzeker. Mogelijk is het ‘hij zal beschermen’. Vanwege het verhaal van Jakob en Ezau in de Bijbel wordt de naam vaak verklaard als ‘bedrieger, hielenlichter’.

Hoeveel mensen zijn er met dezelfde achternaam?

Op de site forebears.io kun je checken of jij echt een speciale achternaam hebt of dat er nog duizenden mensen met jouw naam zijn. Hier kun je zien in welke landen jouw achternaam voorkomt en hoeveel mensen in totaal deze naam hebben.1

Hoeveel mensen hebben de naam Bas?

Aantallen en varianten Bas Bas is afgeleid van Bastiaan. Er zijn bijna 3.000 mannen die Bastiaan heten. Tussen 19 was de naam het populairst, sindsdien wordt hij minder vaak gegeven. De verkorte vorm Bas wordt door bijna 19.500 mannen gedragen.

Hoeveel mensen zijn er in Belgie met mijn voornaam?