Hoe vaak is de naam Yvonne gegeven?

Met 55.000 vrouwen die Yvonne heten, is deze naam verreweg de populairste naam met een Y. De naam komt vier keer zo vaak voor als eerste naam dan als volgnaam en was met name populair in de jaren zestig en zeventig. In 1961 werden er zelfs meer dan 2.000 meisjes Yvonne genoemd. De variant Yvette komt 7.500 keer voor.

Hoe schrijf je naam Yvonne?

Yvonne = yvonne is een meisjesnaam en betekent `taxusboom`. Het is van oorsprong een Franse en Germaanse naam en is een vrouwelijke variant van de namen `Yves` en `Ivo`.

Hoeveel mensen heten Yvette?

De variant Yvette komt 7.500 keer voor. Deze naam kwam in de jaren vijftig in beeld en werd vanaf ongeveer 1970 populair. Yvette komt meer dan twee keer zo vaak voor als eerste naam dan als volgnaam. Andere vormen worden duidelijk minder vaak gebruikt.

Wat zijn de ergste namen?

Sommige ouders verzinnen de creatiefste namen voor hun kroost….Even lachen: deze bizarre namen bestaan echt in NederlandElke Kant. … Mat Ras. … Wil Naaijen. … Dies Goorman. … Adrianus Bleeker. … Iet Sanders. … Chris Mus. … Ferry Brak.•10 mei 2022

Wat is de meest gehate naam?

Er werden vorig jaar 753 meisjes Julia genoemd en 945 jongens kregen de naam Noah. In 2020 was Noah ook al de populairste naam voor jongens, maar Julia was dat niet voor meisjes. In 2020 was Emma de populairste meisjesnaam.

Wat zijn de grappigste namen?

Faamnamen 2021Sonne Straal.Ben Boute.Joyce de Roo-Bot.Wil Bierman.Ron de Bil.Bennie Koekoek.Bas Sillen.Pie Kant.

Wat is de lelijkste naam in de wereld?

De ‘lelijkste namen ter wereld’ op een rij: Olga. Peggy. Helga.

Welke naam is verboden in Nederland?

Verboden in NederlandDienaar van God.Tsjakkalotte (inderdaad, zo wilde Emile Ratelband zijn dochter noemen)Frans Rolls Royce (ook uit de koker van Emile)TomTom (later alsnog geaccepteerd)F (ook deze bijzondere naam is inmiddels geaccepteerd)Miracle of Love.Maastricht.Urine.•

Wat is een rare naam?