Hoe vaak komt de naam Jay voor?

Jayson is gebruikelijker met ongeveer 1.400 naamdragers. Verkorte varianten als Jay (4.370), Jace (1.100) en Jayce (475) worden ook meestal als eerste naam gegeven en worden sinds een jaar of tien langzaam populair. De vrouwelijke varianten zijn Jayda (880), Jaylee (410), Jaylinn (1.125), Jaylin (400) en Jaelynn (210).

Hoeveel mensen in Nederland heten Jay?

Hoe populair is Jay in Nederland? In 2021 kregen 88 jongens de naam Jay. 458 jongens zijn de afgelopen 5 jaar Jay genoemd.

Wat is de betekenis van de naam Jay?

Jay is een Hindoestaanse jongensnaam. Het betekent `overwinnend`.

Is Jay een meisjesnaam?

Jay is een Hindoestaanse naam voor jongens en meisjes. De naam Jay wordt het vaakst gegeven aan Schotse jongens. (4 keer vaker dan aan Nederlandse jongens.) In de meeste andere landen is Jay voornamelijk een jongensnaam.

Hoeveel mensen heten Jaylinn?

Aantallen en varianten Jaylinn De jongensnaam komt voor vanaf de jaren zeventig en werd in de jaren negentig erg populair. In 2017 stond de naam op plaats 48 in de lijst met populairste jongensnamen. De meisjesnaam Jaylinn komt 1.125 keer voor in Nederland.

Hoe veel mensen heten Tim?

Nog altijd worden elk jaar rond de 400 jongens Tim genoemd. In totaal dragen ruim 31.000 mannen en jongens deze naam. De verkleinde vorm Timmy werd met name in de jaren tachtig gebruikt, maar deze naam is in Nederland nooit echt heel populair geworden. Ongeveer 800 mensen dragen deze naam.

Hoe origineel is mijn naam?

Check alles over jouw naam Vul hier op de site van de Nederlandse Voornamen Databank (NVD) je naam in en check binnen een paar seconden hoe vaak jouw naam voorkomt en in welk jaar je naam het populairst is geweest. De NVD geeft informatie over 600.000 verschillende officiële voornamen die in Nederland voorkomen.1

Wat is de betekenis van de naam Jayden?

Jayden is een van oorsprong Engelse voornaam en betekent “dankbaar”. Het is een zogenaamde uniseks naam, wat betekent dat zowel jongens als meisjes de naam kunnen dragen. De naam is waarschijnlijk ontstaan als een samenvoeging van de namen Jay en Hayden en wordt zodoende uitgesproken als “djeeden”.

Wat is de betekenis van de naam Jaylinn?

De naam Jaylinn kun je opdelen in twee delen: Jay betekent overwinnelijk, Linn betekent beeldschoon. Het is een hippe en moderne naam, die de afgelopen jaren in populariteit is gestegen.

Hoeveel meisjes heten Jaylinn?

Welke naam past bij Jaylinn? Jongen en meisjesRiley (jongen en meisje)D-Jay (jongen)Vajèn (meisje)Ayden of Aiden (jongen)Livai (Jongen)Jailey (meisje)•1

Welke naam past er bij Jaylinn?

Welke naam past bij Jaylinn? Jongen en meisjesRiley (jongen en meisje)D-Jay (jongen)Vajèn (meisje)Ayden of Aiden (jongen)Livai (Jongen)Jailey (meisje)•1