Hoeveel mensen hebben de naam Naomi?

In totaal komt hij ongeveer 14.000 keer voor als eerste naam en bijna 7.000 keer als volgnaam. Internationaal is Naomi vooral populair in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. In deze landen staat de meisjesnaam overal rond de 60e plaats in de top-100 van vaakst gebruikte namen.

Hoeveel Naomi’s zijn er in Nederland?

Hoeveel meisjes zijn in Nederland de afgelopen 5 jaren Naomi genoemd? Antwoord: 983 meisjes zijn de afgelopen 5 jaar Naomi genoemd. Bron SVB. In 2021 kregen 211 meisjes de naam Naomi.

Waar komt de naam Naomi vandaan?

Naomi is een Hebreeuwse meisjesnaam en betekent: ‘mijn lieflijke’ of ‘mijn genoegen’. Ook in Japan wordt de naam veel gebruikt, daar betekent het: ‘beeldschoon boven alle’. Naomi is al jarenlang een redelijk populaire meisjesnaam in Nederland.

Wat past bij Naomi?

Deze namen passen bij NaomiSophie.Julia.Lars.Lynn.Nina.Robin.Eline.Luna.

Hoe schrijf je Noemi?

Noémi is een meisjesnaam. Noémi kan je schrijven als: Noemi en Noëmi.

Hoeveel mensen heten Adolf in Nederland?

Nederlandse Adolfs In dat jaar werden 93 kinderen Adolf genoemd, tegen . Pas sinds de jaren zeventig neemt de naam Adolf als eerste naam af – gelijk met de trend je kinderen naar je voorouders te vernoemen. De afgelopen acht jaar werden er in Nederland nog 6 Adolfs geboren.

Hoeveel mensen heten er Henk?

Henk is afgeleid van Hendrik. Was Hendrik in de Germaanse tijd en in de middeleeuwen een geliefde naam, ook nu komt hij nog heel veel voor. Het is zelfs de meest gebruikte naam met een h. Bijna 266.000 mannen dragen deze naam.

Wat is de betekenis van de naam Mara?

Herkomst en betekenis Noemi Noemi is afgeleid van Naomi. Naomi is een Hebreeuwse naam, de betekenis is ‘lieflijkheid’ of ‘aangenaamheid’. Naomi is bekend uit de Bijbel, zij was de schoonmoeder van Ruth.

Wat betekent mijn naam Noemi?

Herkomst en betekenis Noemi Noemi is afgeleid van Naomi. Naomi is een Hebreeuwse naam, de betekenis is ‘lieflijkheid’ of ‘aangenaamheid’. Naomi is bekend uit de Bijbel, zij was de schoonmoeder van Ruth.