Hoeveel mensen heten Amy?

In totaal zijn er in Nederland bijna 9.000 meisjes en vrouwen die de naam Amy hebben gekregen. Daarnaast komt de naam soms ook voor als volgnaam. In 2008 werden de meeste Amy’s geboren, er kwamen toen 419 meisjes bij met die naam. De bekendste variant van Amy is het Franse Aimée.

Hoeveel mensen heten Emy?

Ongeveer 4.000 meisjes dragen deze naam.

Welke naam betekent geliefd?

Mila. Mila betekent ‘geliefd’. Het is een andere vorm van Slavische namen met ‘milu’ erin.

Hoeveel mensen heten Amina?

Antwoord: 295 meisjes zijn de afgelopen 5 jaar Amina genoemd. Bron SVB. In 2021 kregen 43 meisjes de naam Amina. Amina is het afgelopen jaar minder populair geworden.

Wat is Amina?

Amina is een Arabische meisjesnaam. Het betekent `vertrouwenswaardig`.

Welke naam betekent kracht?

Namen met ‘kracht’ als betekenis: meisjesMaud. Een Maud kan de hele wereld aan: de naam betekent namelijk ‘sterk in strijd’.Lotta. Deze Latijnse naam wordt het vaakst gegeven aan Noorse meisjes. … Rixt. Een stoere naam met een stoere betekenis: ‘sterk, machtig’.Imara. … Millie. … Carlijne. … Liena. … Valerie.

Welke naam betekent geschenk van God?

Mattias betekent geschenk van God. Micha betekent die als God is. Mozes betekent uit het water gehaald. De naam Nathan betekent geschenk van God.

Welke naam betekent geluk?

Babynamen met geluk als betekenisBliss. De eerste op de lijst van babynamen met geluk als betekenis is de naam Bliss. … Joy. Nog een naam die simpelweg ‘geluk, blijdschap, betekent in het Engels is Joy. … Kay. De betekenis van de naam Kay is ‘puur geluk’. … Felix. … Féline. … Nara. … Dex. … Asher.•15 mei 2019

Hoeveel naamgenoten heb ik in Nederland?

Je kunt bekijken hoeveel naamgenoten je hebt en of je naam vaker als eerste of als tweede/derde naam wordt gegeven. De databank is gebaseerd op de officiele voornamen van Nederlanders, waarmee de site ook kan helpen om je eigen burgerlijke stand ervan te overtuigen dat de naam van jouw keuze echt bestaat.

Hoe origineel is mijn naam?

Amina is afgeleid van Amy. Amy is een meisjesnaam die komt van het Franse woord ‘aimer’, dat ‘liefhebben’ betekent. De naam Aimée heeft dezelfde herkomst en werd via het Engels gevormd tot Amy. Ook wordt wel verwezen naar het Latijnse ‘amata’.

Waar komt de naam Amina vandaan?

Amina is afgeleid van Amy. Amy is een meisjesnaam die komt van het Franse woord ‘aimer’, dat ‘liefhebben’ betekent. De naam Aimée heeft dezelfde herkomst en werd via het Engels gevormd tot Amy. Ook wordt wel verwezen naar het Latijnse ‘amata’.

Wat betekent Amina Kodumun?