Hoeveel mensen heten Billie?

De unisexnaam Billie wordt vanaf 2006 iets vaker in Nederland gebruikt. Er zijn ruim 200 meisjes en vrouwen die zo heten, tegenover nog geen 100 jongens en mannen.

Welke naam past bij Billie?

Deze namen passen bij BillieLotte.Emma.Sophie.Luuk.Julia.Lars.Lynn.Nina.

Hoeveel mensen heten Billy?

Antwoord: 28 jongens zijn de afgelopen 5 jaar Billy genoemd. Bron Statbel. In 2021 kregen 6 jongens de naam Billy. Billy is het afgelopen jaar minder populair geworden.

Hoeveel mensen zijn er op de wereld met mijn naam?

Op de site forebears.io kun je checken of jij echt een speciale achternaam hebt of dat er nog duizenden mensen met jouw naam zijn. Hier kun je zien in welke landen jouw achternaam voorkomt en hoeveel mensen in totaal deze naam hebben.1

Wat zijn Billy’s?

Billy is een Engelse jongensnaam. Het betekent `gewilde beschermer`.

Is Billie een meisjes naam?

Herkomst en betekenis Billie Billie is een unisexnaam die is afgeleid van de naam Bill. Deze naam is weer afgeleid van William, wat ‘Wilskrachtige beschermer’ betekent.

Hoeveel naamgenoten heb ik in Nederland?

Je kunt bekijken hoeveel naamgenoten je hebt en of je naam vaker als eerste of als tweede/derde naam wordt gegeven. De databank is gebaseerd op de officiele voornamen van Nederlanders, waarmee de site ook kan helpen om je eigen burgerlijke stand ervan te overtuigen dat de naam van jouw keuze echt bestaat.

Hoe vaak komt mijn volledige naam voor?

Via de Nederlandse Familienamenbank kun je precies achterhalen hoe vaak jouw achternaam voorkomt, maar ook hoe deze verspreid is binnen Nederland. Daarnaast biedt de namenbank veel achtergrondinformatie per achternaam. Via de Nederlandse Familienamenbank kun je grasduinen in zo’n 320.000 achternamen.

Hoe origineel is mijn naam?

Check alles over jouw naam Vul hier op de site van de Nederlandse Voornamen Databank (NVD) je naam in en check binnen een paar seconden hoe vaak jouw naam voorkomt en in welk jaar je naam het populairst is geweest. De NVD geeft informatie over 600.000 verschillende officiële voornamen die in Nederland voorkomen.1