Hoeveel mensen in Nederland heten Feline?

Hoeveel meisjes zijn in Nederland de afgelopen 5 jaren Feline of Féline genoemd? Antwoord: 1711 meisjes zijn de afgelopen 5 jaar Feline genoemd. Bron SVB. In 2021 kregen 363 meisjes de naam Feline.

Waar komt Feline vandaan?

Feline is een meisjesnaam die verschillende verklaringen heeft. Waarschijnlijk is de naam afgeleid van Felix. Dat is een Latijnse naam die ‘gelukkig, geluk brengend, vruchtbaar’ betekent. In de Romeinse tijd werd deze naam vaak gebruikt onder slaven en vrijgelatenen, maar ook in hogere kringen kwam hij voor.

Wat betekent de naam Felien?

Félien is een meisjesnaam. Karaktereigenschappen van Félien: zorgzaam creatief sociaal lief stoer. Félien kan je schrijven als: Felien en Félien.

Hoe schrijf je de naam Feline?

Afgeleide namen van Féline zijn onder andere Felien, Félien, Féline, Feleena[4], Felina, Fèline en Felinè. In Nederland is de naam vóór de jaren 80 nauwelijks gebruikt, maar vooral na de eeuwwisseling nam de populariteit toe. Voor België geven de cijfers vanaf 1995 eenzelfde tendens weer.

Wat betekent Levine?

Wat is de betekenis van de naam Levine en herkomst volgens onze bezoekers. – levine houdt van paarden.

Hoeveel mensen heten er Feline?

Antwoord: 1711 meisjes zijn de afgelopen 5 jaar Feline genoemd. Bron SVB. In 2021 kregen 363 meisjes de naam Feline. Feline is het afgelopen jaar populairder geworden.

Hoe oud is Feline van Love Island?

Alles wat we weten over Feline van Love Island 2020 Feline Gast is 24 jaar en komt uit Amsterdam.1

Hoe spreek je Féline uit?

Fee-lie-nuh.1