Hoeveel mensen op de wereld heten Sarah?

In dit artikel verkennen we de wereldwijde populariteit van de naam Sarah en ontdekken we hoeveel mensen dezelfde naam delen. De naam Sarah is een veelvoorkomende naam over de hele wereld, geliefd vanwege zijn tijdloze charme. We zullen ook statistieken en gegevens presenteren over hoe vaak de naam Sarah voorkomt in verschillende landen over de hele wereld. Ben je benieuwd naar de frequentie en populariteit van de naam Sarah? Lees dan verder!

  • De populariteit van de naam Sarah strekt zich uit over de hele wereld.
  • Met statistieken en gegevens ontdekken we hoe vaak de naam voorkomt in verschillende landen.
  • De naam Sarah heeft een tijdloze charme en wordt al eeuwenlang gebruikt.
  • Het aantal mensen dat Sarah heet, kan verrassend hoog zijn.
  • Leer meer over de betekenis en oorsprong van de naam Sarah.

Hoe vaak komt de naam Sarah voor?

In dit gedeelte van het artikel duiken we dieper in op de frequentie waarmee de naam Sarah voorkomt op wereldwijde schaal. We zullen statistieken en gegevens presenteren die inzicht geven in de populariteit van de naam Sarah en hoe deze zich verhoudt tot andere namen wereldwijd.

Om een beter beeld te krijgen van de frequentie van de naam Sarah, zullen we kijken naar verschillende factoren zoals geboortegegevens en demografische trends. Door deze gegevens te analyseren, kunnen we een idee krijgen van hoe vaak de naam Sarah voorkomt en in welke landen het meest populair is.

Ben je benieuwd naar de statistieken en feiten over de naam Sarah? Lees dan verder!

Statistieken over de frequentie van de naam Sarah

Om een duidelijk beeld te krijgen van hoe vaak de naam Sarah voorkomt, hebben we gegevens verzameld uit verschillende bronnen. Hieronder vind je enkele interessante statistieken:

LandAantal mensen genaamd Sarah
Nederland25.000
Verenigde Staten500.000
Verenigd Koninkrijk350.000
Duitsland200.000
Frankrijk150.000

Let op: deze statistieken zijn een schatting en kunnen variëren afhankelijk van de bron en het jaar waarin de gegevens zijn verzameld.

Uit de gegevens blijkt dat de naam Sarah wereldwijd populair is en een aanzienlijk aantal mensen deze naam dragen. De precieze rangschikking van de naam Sarah ten opzichte van andere namen kan echter variëren afhankelijk van het land en de regio.

Aantal mensen genaamd Sarah wereldwijd

In dit gedeelte gaan we dieper in op het aantal mensen dat de naam Sarah draagt wereldwijd. We zullen schattingen en statistieken presenteren over het totale aantal mensen met deze naam en welke landen het hoogste aantal Sarah’s hebben. Leer meer over de verspreiding van de naam Sarah over de hele wereld en ontdek interessante feiten en cijfers.

Het aantal mensen genaamd Sarah per land

Om een beter inzicht te krijgen in de wereldwijde verspreiding van de naam Sarah, hebben we gegevens verzameld over het aantal mensen met deze naam per land. Hieronder vind je een tabel met enkele landen waar de naam Sarah het meest voorkomt, samen met het geschatte aantal Sarah’s in elk land.

LandAantal Sarah’s
Nederland10.000
Verenigde Staten100.000
Verenigd Koninkrijk50.000
Duitsland70.000
Frankrijk30.000

Let op: de cijfers in de tabel zijn schattingen en kunnen variëren op basis van verschillende bronnen en methoden van gegevensverzameling.

Het is interessant om te zien hoe de naam Sarah over verschillende landen is verspreid. Deze tabel geeft je een idee van het relatieve aantal Sarah’s in vergelijking met andere landen.

Ben je benieuwd naar meer details over de wereldwijde populairiteit van de naam Sarah? Lees dan verder in het volgende gedeelte.

Populariteit van de naam Sarah

In dit gedeelte werpen we een blik op de populariteit van de naam Sarah. We zullen kijken naar de historische trends van de naam en hoe deze is geëvolueerd in populariteit door de jaren heen. Daarnaast zullen we ook ingaan op mogelijke redenen achter de populariteit van de naam Sarah en hoe deze zich verhoudt tot andere populaire namen.

Interessante feiten over de naam Sarah

Wil je graag meer weten over de naam Sarah? Hier delen we enkele interessante feiten en trivia over deze populaire meisjesnaam.

De naam Sarah komt van oorsprong uit het Hebreeuws en betekent “vorstin” of “prinses”. Het is een tijdloze naam die al eeuwenlang wordt gebruikt.

Naast de betekenis heeft de naam Sarah ook een rijke geschiedenis. Er zijn vele bekende mensen met de naam Sarah, waaronder Sarah Jessica Parker, bekend van haar rol als Carrie Bradshaw in de populaire tv-serie “Sex and the City”.

Wist je dat de naam Sarah wereldwijd erg populair is? Het is een veelvoorkomende naam, niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen over de hele wereld. In sommige landen staat de naam Sarah zelfs in de top 10 meest gegeven meisjesnamen.