Meisjesnaam: Elynn

Alles over de naam Elynn

De meisjesnaam Elynn staat volgens de Sociale Verzekeringsbank op plek 468 voor meest gebruikte namen. Deze naam is 29 keer aan een kind gegeven bij de geboorte. De betekenis is kort te omschrijven als: God Heeft Gezworen, God Is Degene Bij Wie Ik Zweer, God Is Mijn Eed.

Herkomst en betekenis van de naam Elynn

Elsa is een mooie meisjesnaam; Elsa is een verkorte vrouwelijke vorm van Elizabeth, bijvoorbeeld Élise, Elise, Elyse, Elise Elsa is een Scandinavische variant, voor het eerst genoemd in Zweden in de 15e eeuw en in algemeen gebruik sinds de 19e eeuw. Het werd. Elizabeth is oorspronkelijk afgeleid van de Hebreeuwse naam אלישבע (אלי = Mijn God שבע = eed), wat betekent ‘Mijn God is eed’ of ‘Mijn God is rijk’. Er zijn veel andere variaties van de naam Elizabeth, dus er is altijd de mogelijkheid dat uw kind in dezelfde klas komt als Lize, Liza, Lizette, Ella, Elli, Else, Ilsa, Ilse, Lies, Liesa, Liese, Liesel en Liesl en Lili zijn allemaal samentrekkingen van Elizabeth. De bekendste drager van de naam Elsa is waarschijnlijk het personage Elsa uit de Disneyfilm Anna en de Sneeuwkoningin.

Opbouw van de naam Elynn

De naam Elynn bestaat uit 5 letters. De oorsprong van Elsa is Scandinavisch. Andere namen die lijken op Elynn zijn Els,Else,Elsje,Elske,Ilsa,Ilse.

Spelling van de naam Elynn

Spelling volgens het internationaal alfabet

E Edison
L Liverpool
S Santiago
A Amsterdam

Spelling volgens het Nederlands alfabet

E Eduard
L Lodewijk
S Simon
A Anna

Spelling volgens het NAVO-alfabet

E Echo
L Lima
S Sierra
A Alfa