Hoeveel mensen heten Emiel?

De naam wordt iets vaker als volgnaam dan als eerste naam gegeven. Vooral tussen 19 was de naam populair, maar hij werd altijd al vrij veel gebruikt en is ook nu nog steeds in gebruik. Na 1970 kwam Emiel in gebruik. Deze naam heeft inmiddels zo’n 7.000 naamdragers.

Wat past bij Emiel?

Deze namen passen bij EmielLotte.Emma.Sophie.Luuk.Yara.Lars.Lynn.Noah.

Hoe origineel is mijn naam?

Check alles over jouw naam Vul hier op de site van de Nederlandse Voornamen Databank (NVD) je naam in en check binnen een paar seconden hoe vaak jouw naam voorkomt en in welk jaar je naam het populairst is geweest. De NVD geeft informatie over 600.000 verschillende officiële voornamen die in Nederland voorkomen.1

Hoe vaak komt de naam Emiel voor?

Deze naam heeft inmiddels zo’n 7.000 naamdragers. Een andere, minder populaire variant is Emil. Er zijn ruim 2.000 mannen die zo heten. Ook Emilio en Emilius worden wel gebruikt.

Is Emiel een Franse naam?

Emile is een Franse naam voor jongens en meisjes. De naam Emile wordt het vaakst gegeven aan Vlaamse jongens. (42 keer vaker dan aan Nederlandse jongens.)

Hoe populair is mijn naam 2022?

Net als in 2021 zullen we ook in 2022 nog steeds veel korte en krachtige babynamen zien. Bij de jongensnamen zullen Noah, Daan en Sem vechten om de eerste plaats. Noud, Mees en Bram zien we ook veel. Bij de meisjesnamen zal het gaan tussen Sophie, Mila en Julia.

Hoeveel mensen zijn er met mijn naam?

Staat jouw naam niet in de Top 100? Bekijk dan op de website van het CBG hoeveel andere Nederlanders er net zo heten als jij. In totaal zijn er in Nederland slechts 300.000 unieke achternamen.21 mei 2014

Hoe veel mensen heten Tim?

Nog altijd worden elk jaar rond de 400 jongens Tim genoemd. In totaal dragen ruim 31.000 mannen en jongens deze naam. De verkleinde vorm Timmy werd met name in de jaren tachtig gebruikt, maar deze naam is in Nederland nooit echt heel populair geworden. Ongeveer 800 mensen dragen deze naam.